Annonse

Filminfo og video

Blow

Blow

Karakter

5 
Historien begynner tidlig på 1960-tallet. Marihuana betyr profitt og Jung vil ha en del av dette. Han får med seg sine beste venner og starter med dette en smuglerliga som opererer mellom Mexico og USA. Da Jung blir arrestert og må sone for sine kromspring med loven møter han Diego Delgado (Jordi Mollà), som han deler celle med. Da Delgado og Jung har sonet ferdig straffen sin oppretter de kontakt med Pablo Escobar (Cliff Curtis) og starter med dette innførsel av kokain til USA. Det er på dette tidspunktet ting begynner å gå virkelig galt.

George Jung gifter seg med Mirtha Jung (Penèlope Cruz) og sammen får de en datter. Mye av filmen dreier seg om nettopp forholdet mellom datteren og far Jung. Man sitter igjen med en god porsjon medlidenhet overfor den store narkotikasmugleren, trass i hans mange synder. Her er det viktig å holde fokus for å ikke misse unna gode poenger, for de er det mange av.

Blow er basert på en sann historie. Dette er noe av det som gjør denne filmen så ufattelig interessant. Johnny Depp skildrer George Jung på en verdig, men samtidig veldig ærlig måte, på både godt og ondt. Særlig spennende kan det være å få med seg intervjuer, i ekstramaterialet,  fra den virkelige George Jung, som for tiden sitter fengslet. Dette er en film for folk som liker gode historier, med fyldig innhold og spenning.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse