Annonse

Filminfo og video

Black Dynamite

Eks-CIA agent Black Dynamites (Michael Jai White) bror blir drept av narkobaroner mens han jobber ”undercover” for CIA. Black Dynamite sverger hevn over de som drepte broren hans og gjør alt i sin makt for å klare dette, han blir til og med ansatt i CIA igjen. I jakten på brorens mordere blir Black Dynamite også nødt til å rense gatene i gettoen for dop, alkohol og banditter.

Denne filmen har ALT en god parodi trenger. Gode skuespillere som klarer å spille ”dårlige skuespillere” samtidig som de leverer rollefiguren sin. De parodierer alt fra dårlig klipping til dårlige statister. I en scene blir mikrofonen ved ett ”uhell” dunket i afroen til Michael Jai White som fortsetter scenen uten opphold, han bare titter opp mot mikrofonen mens han prater videre.

Måten Michael Jai White, Byron Minns og Scott Sanders har skrevet og produsert denne filmen på er mesterlig. De har tatt plott fra store 70`talls action filmer og sydd de sammen til en herlig parodi der punchline etter punchline kommer, gjerne sammen med herlig Kung Fu og god action.

Filmen har fantastike ordspill, dårlige men de e med å gjøre filmen til ett mesterverk når det gjeld parodiering.

Alle skuespillerene leverer så utrolig bra gjennom hele filmen, uansett om rollen de spille er ”dårlig skuespiller” eller totalt overdrevent.

Black Dynamite leverer varene hele veien og gir garantert latterkule etter latterkule. Black Dynamite fortjener en god plass i filmhyllen.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse