Annonse

Filminfo og video

New York, I Love You

I New York, I Love You følger vi en rekke personer og deres opplevelser i New York, men utenom det er det ingenting som skjer. Filmen er helt uten mål og mening, og det er umulig å skjønne hvor den skal hen. Den har ikke noe plot, og virker bare rotete.

Når sant skal sies, er New York, I Love You en av de rareste filmene jeg noen gang har sett. Det var sånn at jeg stadig tok meg selv i å tenke, ”Hvem er det som kommer på noe sånt?” Det er veldig lite av filmen som gir mening, og man sitter som et stort spørsmålstegn gjennom hele filmen. Man blir også fortsatt introdusert for nye karakterer fem minutter før slutt, noe som gjør at man mister helhetsfølelsen av filmen, og føler at ingenting avsluttes i det hele tatt. En sitter med håpet om at alt plutselig skal henge sammen og at det skal være en slags åpenbaring mot slutten, men den mangler. Det er tydelig at det er det regissøren har prøvd å få til, men det failer totalt, og man sitter igjen uten å være noe klokere etter at filmen er ferdig.

Det er ekstremt mange kjente skuespillere med i denne filmen, og det er i grunn det eneste plusset. Det er nesten ikke en eneste dårlig skuespillerprestasjon, og det trekker veldig opp. Spesielt vil jeg trekke fram Shia LaBeouf som imponerer nok en gang. Likevel er ikke dette nok til å gjøre filmen bra, når den er så grunnleggende dårlig.

Det finnes en del filmer der ute som er lagd på samme måte, med mange små historier som vikler seg inn i hverandre, og en del av dem får det til veldig bra. Det er trist å si at denne filmen ikke er av den typen. Et par av historiene er fine, men for det meste er den bare forvirrende og provoserende. Til tross for skuespillerne, er det ikke verdt å se denne filmen. Dette er halvannen time av livet mitt som jeg aldri vil få tilbake.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse