Annonse

I 2006 forsøkte vi å lure våre lesere til å tro at Lucas skulle gjøre nyinnspilling av de tre opprinnelige filmene. Dette for å få de til å passe bedre til de tre nye filmene. Dette var heldigvis en aprilspøk. (Beklager dette...)

Dog synes vi ikke vi var langt unna når LucasArt i en pressemelding nå melder at samtlige filmer skal konverteres til 3D og vises på kino.

Fokus på kvaliteten
Pressemeldingen forteller at LucasArts skal ta seg ordentlig god tid med konversjonen, og forsikrer om at kvaliteten kommer til å være ypperlig. Vi håper det. Uansett hva man synes om Star Wars av nyere dato, er det vel få som vil se filmene ødelagt med dårlig 3D.

"Getting good results on a stereo conversion is a matter of taking the time and getting it right," sier John Knoll, Visual Effects Supervisor for Industrial Light & Magic. "It takes a critical and artistic eye along with an incredible attention to detail to be successful. It is not something that you can rush if you want to expect good results. For Star Wars we will take our time, applying everything we know both aesthetically and technically to bring audiences a fantastic new Star Wars experience."

>> Se intervju med John Knoll

Det er nok mange som meg der ute, som gjerne skulle ha sett de tre første på det store lerretet. Dette vil da bety at vi får en mulighet til det, og kansje kan vi frelse en ny generasjon ved å ta med våre barn på denne opplevelsen.

LucasArt melder ikke noen utgivelsesdato, men antyder at The Phantom Menace vil bli å se på kino i 2012. Trolig vil vi få resten som perler på en snor i årene som følger.

Blu ray først ut
Før det skjer får vi uansett kose oss med filmene på Blu ray, samtlige seks slippes tross alt i høyoppløselig format høsten 2011.

(Kilde: StarWars.com/ITavisen)

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse