Annonse

Filminfo og video

NOKAS

Når tallene nå mandag formiddag endelig er klar, viser det seg at hele 53.047 har valgt å se filmatiseringen om Norgeshistoriens største ran på kino.

- Dette innebærer en av de største åpningene på kino i år!

Regissør Erik Skjoldbjærg hadde følgende reaksjon da helgens kinotall kom; ”Vi ville vise hvorfor NOKAS-ranet angår oss alle. Derfor er det ekstra hyggelig når publikum viser så stor interesse for filmen”.

”Dette er enormt gledelig og langt over det som vi har vågd å håpe på underveis”, forteller produsent Jan Aksel Angeltvedt. ”Det som imidlertid har gjort størst inntrykk siste uken er de positive tilbakemeldingene fra de som har delt sin historie med oss og som stod tettest på dramaet i Stavanger. Det betyr at vi har klart å overbevise den skepsis og kritiske røster som har vært underveis og at vi har klart å lage en ordentlig film over et vanskelig tema”.

”Det er alltid stor spenning knyttet opp til de norske premierene og selv om tilbakemeldingene etter forhåndsvisninger har vært gjennomgående positive, så er det alltid godt å få den endelige bekreftelsen mandag morgen. Dette overgår all forventning og dette er bare begynnelsen!”, sier Frida Ohrvik, direktør i Sandrew Metronome.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse