Annonse
Ted overrasket Robin i den første episoden med å fortelle at han var forelsket i henne, noe som førte til et lite problem i forholdet deres. Men nå gjør Ted et forsøk til, og denne gangen klarer han å lykkes. Dessverre holder det ikke så lenge som de kunne ønsket. Lily og Marshall bryllup nærmer seg, og stresset tærer på dem begge, selv om de sier at de ikke vil stresse med det. Og Barney… vel Barney gjør det Barney gjør best, nemlig å sjekke damer.

Det er så deilig å kunne sette på en disk med tv-serier, for man har en slags frihetsfølelse man ikke har nå man må følge med etter hvert som serien kommer på TV. Du kan se to-tre episoder i slengen, noe som gjør at man kan holde tråden mye bedre, men på den andre siden blir man jo veldig mye fortere ferdig. For når episodene bare er 22 minutter lange går episodene unna raskere enn man rekker å uttale navnet på TV-serien, og kravet etter flere episoder henger igjen som et stort ønske.

Vi har nå begynt å få et fantastisk forhold til disse skrullete karakterene, for skrullete er det beste ordet jeg klarte å finne i denne sammenhengen. Manusforfatterne har klart å gjøre en fantastisk jobb med å sette de forskjellige individene opp mot hverandre, slik at alle utfyller hverandre på en fantastisk måte. Du har f.eks. Robin og Barney som på den ene siden av skalaen ikke er interessert i noe slags varig forhold (selv om Robin og Ted var sammen en god stund), mens på den andre siden har du Ted som er klart til å gifte seg med den første han møter. Marshall og Lily hadde i slutten av sesong en et fantastisk forhold, men mot alle formodninger tok dette slutt i sesong to. Heldigvis klarte de å finne tilbake til hverandre.

How I Met Your Mother er en fantastisk flott tv-serie, og for meg er denne meget høyt oppe på listen både når det gjelder kvalitet og underholdning. Og når episodene ikke er lenger enn hva de er, føler man heller ikke at det tar evigheter å sette seg ned og se på noen episoder.  Skaff deg denne, det tror jeg ikke du kommer til å angre på.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse