Annonse

Filminfo og video

Avatar

Regissør James Cameron åpner Pandoras boks og snakker til fansen i denne guidede turen av den lenge etterspurte releasen av AVATAR Extended Collector’s Edition på Blu-ray og DVD som vil få release 17.november.

Med hele tre versjoner av filmen vil AVATAR fans få en helt ny forlenget versjon av filmen i tillegg til timevis av materiell som ikke tidligere er vist, inkludert over 45 minutter av fantastiske slettede scener.

Jeg sa til teamet; La oss lage den ultimate samleboksen av Avatar, med alt av innhold fansen kan tenkes å ville se. Det er en utvidet versjon som er 16 minutter lenger, pluss dokumentarer, ”behind the scenes”, klipp, billedmateriell og over 45 minutter slettede scener. Absolutt alt materiell som er verdt å vise frem finnes i denne samleboksen,” sier James Cameron.

AVATAR Extended Collectors Edition Blu-Ray og DVD vil inneholde både den originale kinofilmen, en spesialversjon samt en ny samleversjon med 16 minutter ekstra spilletid inkludert en alternativ åpningsscene.

Seerne vil ha muligheten til å nå det ytterste av Pandora med ”Capturing Avatar”, en inngående dokumentar som dekker en 16-års produksjonsreise. Vi ser nye intervjuer av James Cameron, Jon Landau, skuespillere og stab hvor de undersøker Camerons unike visjon for filmen som nå er sett av mer enn 310 millioner mennesker verden over.

Oscar og Golden Globe vinneren AVATAR er den mest besøkte filmen som noensinne er produsert, og den har spilt inn over $2,7 milliarder i billettinntekter. Det er også den mest solgte Blu-ray filmen noensinne.

[bilde]2009/51/5828[/bilde]

AVATAR Extended Collectors Edition på Blu-ray vil inneholde ytterligere mer bonusmateriale og vil tilby en fantastisk interaktiv seeropplevelse. Ved å benytte seg av den interaktive teknologien som Blu-ray kan tilby vil seerne kunne dykke enda dypere inn i Navi’enes verden og oppleve den internasjonale sensasjonen fra ”behind-the scenes” med en ”master- klasse” under produksjonen av filmen. Seerne kan oppleve den komplette filmen i 3 stadier av produksjonen: ”Performance Capture”, ”Template” og ”Final” så vel som et sammendrag av alle stadier i ”Pandoras Box”.

Dette kompletteres med intervjuer av James Cameron og stab, og tjener til sist som en veiledning og opplysning i produksjonen om AVATAR.

AVATAR Extended Collection’s Edition: 3-Disc Collector’s Edition Blu-ray:
Disc 1
• Original kinoversjon
• Spesialversjon relansering
• Collectors Extended Cut - 16 minutter ekstra spilletid og alternative åpning
Disc 2
• ”Capturing Avatar” – En inngående dokumentar med James Cameron, Jon Landau, skuespillere og stab
• Slettede scener - over 45 minutter med slettede scener som aldri tidligere er vist
• Produksjonsmateriale
Disc 3
• Åpne ”Pandoras Box” og gå i dybden av produksjonsprosessen
• Interaktive dekonstruksjonsscener: Utforsk de forskjellige stadier av produksjonen fra 3 forskjellige vinkler
• Produksjonsklipp: 17 klipp som dekker skuespillerne i arbeid, 3D Fusion Camera, stunts og mye mer
• Avatar arkiv inkludert originale script, 300 sider manus og den omfattende Pandorapedia

AVATAR Collector’s Edition: 3-Disc Special Edition DVD:
Disc 1 og 2
• Original kinoversjon
• Spesialversjon relansering
• Collectors Extended Cut - 16 minutter ekstra spilletid og alternative åpning
Disc 3
• ”Capturing Avatar” – En inngående dokumentar med James Cameron, Jon Landau, skuespillere og stab
• Slettede scener - over 45 minutter med slettede scener som aldri tidligere er vist
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse