Annonse
Det er regn i luften og utenfor Colosseum er det samlet både fans og presse for en av kinoårets store begivenheter; premieren på Harry Potter og dødstalismanene del 1. Foruten de norske kjendisene som virket å være livredd både kameraer og regndråper, kom to av filmens stjerner; Mark Williams og Evanna Lynch. De to sistnevnte tok seg god tid til fans på begge sider av den sorte løperen, både før og etter filmstart.

Christopher Mørch Husby
En av de norske kjendisene som tok seg god tid på den sorte løperen var Christopher Mørch Husby og hans bror Liam. Husby kunne informere om at Liam var hans faste kinokompis og at de begge gledet seg stort til filmen.

– Vi er store fan av filmene og har derfor store forventninger. Favorittkarakteren? Det er selvfølgelig Harry Potter!

Christine Koth hadde med seg sin niese og var klar for ablegøyer da hun ankom Colosseum i sitt spreke antrekk dessverre var hun en av de få som brukte tid på den sorte løperen. Med noen få unntak tok de fleste kjendisene bena fatt før man egentlig hadde fått med seg at dem var der.

Ikke lest bøkene
Christine Koth
En av de mest ivrige fansene som var til stede var 17 år gamle Cecilie Åmli fra Oslo. Hun var litt snurt over å ikke ha billett til den premieren, men hun gledet seg stort til premieren neste uke.

- Vi var de første i køen fordi vi hadde sovet der hele natta. Vi kom klokka 17.00 dagen i forveien og billettene ble kjøpt ca 07.30 om morgenen. Til siste filmen skal vi campe utenfor Colosseum i en uke, med familietelt og hele pakka!

Åmli er stor fan av filmene, men har faktisk ikke lest noen av bøkene enda. Hun liker filmene godt fordi de har gode historier er godt laget og har bra effekter. Men hvem er hennes favorittkarakter?

– Det er Ronny! Han er så avslappet og herlig. Han får magien til å være så virkelig og så fremstår han som så normal!

Hun gleder seg til å se mer av de skumle tingene i filmene og er veldig glad i regissøren David Yates som har laget flere av Harry potter filmene. Men karakterene er det som engasjerer mest.

- Det blir veldig spennende å se hvordan karakterene har utviklet seg og hvordan de oppfører seg nå når de skal være litt mer voksne.

Men nå er det bare en film igjen, hva skjer når den er over?

- Da skal jeg endelig få lest bøkene!

(Alle foto: Jessica Ryan)
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse