Annonse

Filminfo og video

After.Life

After.Life

Karakter

1 
Anna krangler med typen og setter seg i bilen like etterpå. Dette viser seg å være det verste valget hun kunne ta den kvelden. Hun blir utsatt for en alvorlig bilulykke og våkner til slutt opp på et bord i kjelleren til et begravelsesbyrå. Hun selv mener at hun er veldig i live og skjønner ikke at hun faktisk er død. Begravelsesagentene Eliot Deacon forklarer henne at hun er I overgangen mellom levende og død og at han kan hjelpe henne. På utsiden av begravelsesbyrået har Annas forlovede Paul følelsen av at noe ikke stemmer.

Dette kunne ha vært en skikkelig spennende film, men bærer tydelig preg av hastverk. Filmen ble faktisk spilt inn på bare 25 timer og hovedrollene skulle egentlig vært besatt av Kate Bosworth og Alfred Molina. Anna spilles av Christina Ricci som i utgangspunktet er en utrolig skuespiller som stort sett løfter filmene hun spiller i til et annet nivå. Dessverre nyttet det ikke her. Liam Neeson er også en helt utrolig skuespiller som man føler her har rotet seg bort i et prosjekt han egentlig burde holdt seg unna. Justin Long som spiller Annas utkårede gjør en god figur men uten den sedvanlige humoren han pleier å legge for dage i sine karakterer. Det er vel kanskje ikke så mye å le av når man mistenker at forloveden skal bli levende begravd.

Alt i alt er dette en forvirrende masse som preges av en naken Ricci, noe som sikkert vil glede de mannlige seere. Neeson fremstår som en psykopat, men langt ifra så elskbar som vår alles kjære Dexter. Filmen er lite engasjerende og du kan fint ta en pause for å se oppvasken mens den ruller og går. Dette er i grunnen bortkastet tid, og med mindre du har ekstra tid i ditt liv som du har råd til å kaste bort, kan du la være å se denne.

Karakter: 1 av 6
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse