Annonse
I følge Variety skal Colin Farrell være klar for reisen til et mutantinvadert Mars i remaken av Total Recall. Klassikeren fra 1990 regissert av Paul Verhoeven.

Magasinet forteller at Columbia Pictures har tilbudt Farrell hovedrollen i den nye versjonen. Han skal ha vært favoritt til rollen sammen med Tom Hardy og Michael Fassbender.

Den originale «Total Recall» er en actionmettet amerikansk science fictionfilm med Arnold Schwarzenegger og Sharon Stone i hovedrollene. Den var løst basert på novellesamlingen av Philip K Dick "We Can Remember It for You Wholesale", men manusforfatterebe Gary Goldman og Ronald Shusett la til en fullstendig ny avslutning på historien.

Filmen var en av de siste store Hollywood-filmene som ble produsert før æraen av digitale effekter gjorde sin inntogsmarsj. Den falt i god jord både hos kritikere og publikum over store deler av verden, og den fikk Oscar for sine visuelle effekter.

Nyinnspillingen skal regisseres av Len Wiseman (Underworld) i samarbeid med Kurt Wimmer (Salt). Filmen har planlagt premiere mot slutten av 2011.

(Foto: David Shankbone (Colin Farrell) og screenshot Total Recall. Bildet er manipulert)
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse