Annonse
Til tross for dette blir i disse dager en rivaliserende film forsert til produksjon.

Brad Pitts produksjonsselskap håper på å vinne rettighetene til historien om gruvearbeiderne som ble reddet opp fra den kollapsede gruven etter 69 dager.

Pitts selskap, Plan B, har hjulpet andre filmer som Kick-Ass og Eat, Pray, Love til den store skjermen. De har nå gitt et multimillion-tilbud, ifølge den chilenske avisen el Mercurio, som siterte gruvearbeidernes advokat, Edguardo Reinoso. Målet er å produsere en film som gjenskaper arbeidernes desperate periode under jorden, samt den dramatiske redningsaksjonen.

I følge Reinoso skal også flere av gruvearbeiderne ha blitt tilbudt roller i filmen. Han skal også ha sagt at arbeiderne forsøker å sette opp et holdingselskap, som skal sikre at alle inntekter fra salg av historien blir fordelt likt mellom dem.

Reinoso forteller til el Mercurio at de er blitt oversvømt med tilbud etter at arbeiderne ble reddet ut den 13. oktober. Det er også flere meldinger om en rivaliserende film som har fremskyndet produksjonen, etter at arbeidet med den begynte bare dager etter at historien om redningsaksjonen gikk verden rundt.

"The 33 of San Jose", fra regissør Antonio Recio skal etter sigende ha tiltrukket som interresser fra distributører over hele verden, ifølge The Hollywood Reporter. Filmen er spilt inn i en gruve like ved den faktiske gruven, og hadde en besetning på 32 chilenske skuespillere og én boliviansk skuespiller. Noe som reflekterer opprinnelsen til de virkelige gruvearbeiderne.

Det sies også at filmens slutt vil inneholde faktiske TV-opptak fra redningsaksjonen.

En trailer skal også finnes allerede, og lover: "You've seen the outside, now take a glimpse of what it was like inside."

(Foto: Thomas Peter Schulz (Brad Pitt) og Diego Grez (Minebildet). Bildet er manipulert)

...Vi fant ikke traileren i farten, men her er en alternativ trailer:

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse