Annonse
Sesong to avsluttet med et forhold som ble sterkere og et forhold som ble ødelagt. Marshall og Lily fikk endelig giftet seg, men Ted og Robin fant ut at selv om de begge var veldig glad i hverandre, ønsket de to helt forskjellige ting og derfor måtte det flotte forholdet ta slutt.  Men det hele ser ut til å gå Teds vei da han møter Stella. Dette blir et av de mest seriøse forholdene Ted noen gang har hatt, etter forholdet med Robin.

En skulle tro at man etter tre sesonger begynner å bli lei ”ventetiden”, at man snart ønsker å vite hvem denne personen Ted Moseby skal gifte seg med er. Men manusforfatterne gjør en veldig god jobb med å lage til bihistorier som gjør at man til tider nesten glemmer hva hovedhistorien egentlig er. Allikevel kommer det hele tiden noen små hint om personen er. Og disse små hintene er alt man trenger for å holde interessen oppe.

Det fine med serier som går over flere sesonger er at man merker skuespillerne blir mer og mer komfortable i rollene sine, de vet hva de forskjellige karakterene ville gjort i de ulike situasjonene, og tør å ofre mer for rollen. Spesielt må jeg trekke frem Neil Patrick Harris som er helt herlig i sine skildringer av Barney Stinson. Harris klarer å portrettere en person som man egentlig ikke burde like, til å bli en person man rett og slett ikke kan hjelpe å like.

How I Met Your Mother er en fantastisk morsom serie, og det eneste jeg angrer på når jeg ser denne er at det tok meg så lang tid å finne det ut. I USA driver de nå med sesong 6, så da betyr i hvert fall det at jeg har mye å se fram til.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse