Annonse

Filminfo og video

Tfferud: Se Hjulene Rulle

SF har klart å samle sammen mange gode serier for barn i serien de kaller ”Barnas Favoritter”. Her kan man treffe gamle venner som Thomas-toget, Mummitrollene, Noddy, Byggmester Bob, men også noen litt nyere som Tøfferud.

Idéen bak Tøfferud er forholdsvis lik det vi har sett på Thomas-toget. Det er mange tog som gjør forskjellige aktiviteter rundt omkring.  Men der Thomas-toget for det meste har vært basert på modeller, er Tøfferud helanimert.

I denne dvd’en er vi med de forskjellige togene rundt når de skal lære seg nye funksjoner, blant annet det å male, lage is og hvordan man skal oppføre seg i nødsituasjoner. Vi får servert seks episoder som varer i rundt ti minutter hver. En så kort episode er mer enn nok når man skal opprettholde konsentrasjonen til de minste, som har en tendens til å ikke klare å holde konsentrasjonen oppe like høyt.

Filmen ble testet ut på min tre år gamle sønn, og her gikk filmen rett hjem. Han har så vidt fulgt med på serien når det fra tid til annen har gått på barne-tv, men nå fikk han endelig muligheten til å se flere episoder etter hverandre. Og det var så populært at de ble sett om og om og om igjen.  Selv fulgte jeg mer med på ham enn på selve filmen, og det var ingen tvil om at serien gikk rett hjem.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse