Annonse
Ikke siden Friends gikk på TV’en har jeg blitt mer hektet på en serie. Dog er jeg en liten serie-nerd som følger med på utrolig mange forskjellige, og utrolig mange gode serier, men det er for tiden bare to som virkelig står frem og en av disse er How I Met Your Mother.

Vi avsluttet sesong to med forholdet mellom Ted og Stella, og det blir bare mer og mer seriøst utover i denne sesongen, det går faktisk helt til alteret, hvor Ted blir forlatt. Robin går gjennom et par karrierealternativer etter først å ha prøvd seg i Japan, for deretter å være vert for et morgenshow som begynner kl. 4 om morgenen, og har mer eller mindre ingen seere, ikke en gang hennes egne venner orker å se på. Barney er stormforelsket i Robin og opplever følelser han aldri har hatt for andre kvinner før. Marshall og Lily har flyttet sammen og vurderer tanken på å få barn.

Ofte i TV-serier opplever man at det er dødpunkter, hvor man har problemer med å følge med, hvor det blir litt trått og kjedelig og man nesten har lyst til å slå av. Jeg har opplevd dette med flere av mine serier, men har bitt tennene sammen for så å bli premiert med enda bedre episoder senere. Saken med HIMYM at slike dødpunkter rett og slett ikke eksisterer. Manusforfatterne gjør en fantastisk jobb med å spinne videre på de forskjellige karakterene, og skuespillerne spiller med på aller beste nivå.

En skulle tro at man fort blir lei av å se så mange episoder av samme serie på rad, men mye vil ha mer og det er vanskelig å holde seg unna. Det er nesten umulig å la seg forelske seg i karakterene, til og med den gale og merkelige Barney Stinson.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse