Annonse
Paibakeren Ned er tilbake, med sin morbide egenskap. Han bruker fremdeles sitt ”talent” til å vekke de døde til live, slik at han og etterforsker Emerson Cod kan løse sakene de får. Men i sesong to kommer vi enda nærmere inn på de forskjellige karakterene, og vi får vite mer om dem og deres bakgrunn.

Det er så utrolig deilig å kunne sette seg ned med en serie som Pushing Daisies. De lette, komediske scenene som blir kastet i mot en gjør bare noe med humøret. Man kan rett og slett ikke la vær å bli i godt humør av å se på denne serien. Og da snakker vi om en tv-serie som omhandler døde folk, og det å vekke de til live. Karakterene er herlige på sine spesielle måter, ja til og med den litt irriterende Olive Snook kan man ikke gjøre annet enn å elske. Man føler med Ned og Charlotte i deres kamp om den dødelige kjærligheten (bokstavelig talt).

Og man ser at hele serien er skapt for komedie. Vi opplever at karakterer de døde personene i serien som oftest blir fremstilt på en veldig karikaturisk måte, som gjør at man kan se serien sammen med litt større barn uten problemer. Man kunne fort fått bloddryppende, monsterfjes, men her de valgt å fremstille de døde på en mye mer human måte (hvis man kan kalle det slik).

Det triste med sesong to er at den blir litt ødelagt av at serien ikke fortsetter til sesong tre. Historien tidlig i sesongen var satt opp til at man skulle ha en liten rød tråd gjennom hele sesongen, men at man skulle la birollene få utvikle seg litt mer og gi dem litt mer historie. Dessverre inntraff den famøse forfatterstreiken i Hollywood på dette tidspunktet og det ble bestemt at serien skulle legges ned. Derfor ble episoder som ikke var tenkt på som avslutning på sesongen nettopp dette, og de viktigste historiene ble borte. Dette ødelegger dessverre litt av flyten, men ikke nok til at man ikke kan kose seg med serien allikevel.

Pushing Daisies er ikke et dårlig tillegg til filmhyllen din, og er en serie man godt kan finne tilbake til med gode mellomrom for å få seg en god opplevelse.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse