Annonse

Filminfo og video

The Back-up Plan

De fleste enslige kvinner i 30 åra kjenner nok den biologiske klokken tikke. I dag er det derimot ikke slik at man må ha det de i filmen kaller for en penispartner lenger. Alt man trenger å gjøre er å dukke opp på et kontor og få en inseminasjon, noe Zoe bestemmer seg for. Hvorfor skal hun ikke ha muligheten til å få barn bare fordi hun ikke har noen partner? Vel ute fra inseminasjonen bryr hun seg lite om at det høljregner, hun er lykkelig. Helt til en fyr stjeler taxien hennes.

Alan Poul har jobbet med kjente serier som Six feet under, Rome og Big Love som produsent eller regissør. Hans siste prosjekt som regissør er en kjærlighetshistorie litt utenom det vanlige. Filmen er full av småmorsomme øyeblikk og Jennifer Lopez legger for dage en sunn selvironi om enn ikke det helt store skuespillertalentet. Alex O’Loughlin spiller hennes utkårede som plutselig får en ferdigfamilie i fanget. Han har tidligere spilt i filmer som White out og Prozac Nation. Han er troverdig nok, men er liksom ikke den der store romantiske filmhelten man gjerne ønsker seg i en romantisk komedie.

Alt i alt er dette en ok film med en ok historie men du har på en måte sett det litt før. Jennifer Lopez prøver seg på litt slapstick humor, uten å lykkes særlig med det egentlig. Men er man tett i huet, tett i nesa og vond i kroppen, så har man gjerne litt lavere terskel for hva som er morsomt, så jeg lo nå i hvert fall litt innimellom. Legg gjerne merke til kjolen på coveret. Denne bruker Lopez når hun plutselig har funnet ut at ingen av klærne i skapet passer. Men det er kanskje ikke så rart når hun veksler mellom å se ut som om hun er gravid i 6 måned og 3 måned, i løpet av det som skal være en dag.

Karakter: 2 av 6
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse