Annonse
Denne gangen skal hun jobbe i Maridalen. Der får hun en rolle i det tradisjonsrike Maridalsspillet. Linn gleder seg kjempe masse til å jobbe med regissør Gard Eidsvold (som vant Gullruten beste mannlige skuespiller for sin rolle i NRKs dramaserie God natt elskede) og skuespillere som Janne Formoe og Jon Øigarden. Men, så kommer det for en dag da, at rollen hennes i Spillet ikke er så stor som hun hadde trodd den var.
 
Første sesong av Hjerte til hjerte ble kåret til årets nyskapning under Gullruten i 2007 og den høstet mange lovord. Så forventningene til sesong 2 som blle vist høsten 2010 var store.
 
Sesong 2 skuffet ikke selv om den ikke helt når opp til første sesong. Lattersalvene sitter ikke like lett nå som de gjorde da. Men, de som likte første serie vil nok like andre sesong også.
 
Linn Skåber er hakket frekkere og eklere i denne sesongen. Og når hun finner ut at hennes rolle i Spillet ikke er så veldig stor, vel, da får vi se hennes sanne jeg og meninger om de andre som er med i Spillet.
 
Jeg må bare krype til korset og innrømme det: Jeg liker ikke Linn Skåber. Og jeg liker ikke disse "dokumentarene" hennes. Jeg har kommet meg gjennom disse timene sammen med en venninne. Min venninne hadde det fortreffelig med matservering og tilhørende drikke og da noe på sosialboksen som hun flira godt av, enkelte ganger var det hva man kan kalle skogglatter som kom fra henne, mens jeg satt og rynka på nesa og titta på klokka. Jeg hadde faktisk mer lyst til å spille Bejewled på dataen mens Linn Skåber tråkket att og frem på tv-skjermen min.
 
Jeg skal innrømme at det er en del kommentarer der som er underholdende. Man kan ikke sitte gjennom disse timene helt uten å trekke på smilebåndet eller til og med le litt. Dama er til tider så motbydelig ekkel at du bare må le, men summa sumarum så vet jeg ikke hvor artig det til slutt er. Men joda, noe underholdning er det. Men allikevel, tre på rad her og fire på rad der med Bejeweled, det fristet i grunnen mer, selv om jeg etter hvert ble trukket mer og mer inn i ironien og hennes sarkastiske væremåte. I tillegg flirer man godt av henes medskuespillere som noen ganger ikke klarer holde maska. Så det skal hun ha, hun får den mest "seriøse" til å vippe av pinnen. Og hennes intime samtaler med enkelte av skuespillerene hun skal spille mot i Maridalsspillet er jo unektelig litt underholdende.
 
Dette er vel ikke filmen jeg ville pakket inn og lagt under juletreet til noen. Men, det er nå meg da. Særere enn mange andre på det området forstod jeg i dag da ikke bare min venninne lo så tåra trilla, men også modern som sier at dette er festlige saker. Så om noen velger å legge den i papir under treet, så skjønner i alle fall de det, og jeg vet jo at modern som regel har rett da. Så da får vi legge den dårlige karakteren til min manglende humoristiske sans. For dette er, i følge mitt opphav, noe alle i grunnen ler av. Så sære meg er ingen fan av selvopptatte drittunger som ikke kommer ut av trassaleren.
 
Etter å ha sett denne serien så blir man josittende og lure på om frk. Skåber er en så god skuespiller som hun fremstår som eller om hun spiller seg selv, som super narsisistisk. I tillegg blir man å erindre de "Linn Skåber" man har truffet på gjennom livet. For en og annen av dem er det. Heldigvis (jeg har i alle fall ikke) ingen like ille som Linn er.
 
Karakter: 4 av 10
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse