Annonse

Filminfo og video

The A-Team

Det er en god stund siden det er blitt laget en skikkelig god actionfilm, men endelig er den her! Actionfilmen som kan tilfredsstille de fleste uansett kjønn. Filmen er full av maskuline mannfolk med overdoser av testosteron, morsomme replikker og heftige action scener. Dette viser at man ikke alltid trenger oppfinne kruttet på nytt for å få til noe bra.

Handlingen i filmen er enkel og blottet for enhver dype forklaring av hvorfor ting er som de er. Vi møter 4 soldater fra en spesialstyrke i den amerikanske hæren. De har et sterkt samhold og deres brorskap går over det meste. De har blitt anklaget for noe de ikke har gjort, og må dermed gjøre det de kan for å renvaske seg. Karakterene er basert på klassikeren A-team som gikk over skjermene på tidlig 80-tall.


I rollene møter vi Liam Neeson som Colonel Hannibal, Bradley Cooper som Faceman og Quinton Jackson som Baracus. Jessica Biel spiller Charissa Sosa, en rolle som er så langt fra hennes rolle i tv-serien 7th heaven som du kan komme. De gjør alle en solid jobb i de relativt karikerte figurene. Den for anledningen ekstremt forfengelige Bradley Cooper sørger for at jentene får noe å sikle på mens typene deres sitter og ser opp til Colonel Hannibal og tenker at de gjerne skulle vært så tøffe.

Dette her er absolutt en film man bør få med seg om man er glad i god gammel action som er løftet ti hakk med effekter. Riktignok er det ikke alltid alle effektene overbeviser, men det betyr så lite! Man glemmer det fordi man er allerede i gang med å fokusere på ny scene og nye effekter, det går nemlig temmelig raskt for seg i denne filmen. Gjør deg klar for et par timer med heseblesende action, flyvende Tanks og ande morsomme men fullstendig urealistiske ting.

Er du lur kjøper du dessuten 2-disc utgaven på Blu-ray. Her finner du både Blu-ray og dvd utgaver av filmen samt en hel haug med ekstra materiale.

Karakter: 5 av 6
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse