Annonse

Filminfo og video

Side by Side

At de norske fjellheimer er vakre og utfordrende har vel sjelden kommet så godt frem som i Side by Side. Omgivelsene er helt fantastiske enten man befinner seg her i Norge, Alaska eller Canada. Soundtracket står godt til filmens innhold, men dessverre er lyden ikke særlig bra. Jeg prøvde alle innstillinger på både PS3’n og anlegget, men ikke noe hjalp. Mye er filmet med håndholdt kamera eller mobilt kamera, så dette kan være noe av grunnen. Blant utøverne finner du Aksel Lund Svindal, Mike Douglas og Maria Bagge.

Oversiktsbildene er helt utrolig vakre og stuntene som gjennomføres er helt ville. Men denne filmen er nok for litt spesielt interesserte. Det er et innblikk i en egen subkultur som nok er vanskelig å forstå for de fleste. Men det skal sies at til og med jeg fikk lyst til å ta på meg ski på beina og fyke utenfor i det vakre landskapet som verden har å tilby. Er du fascinert av ekstrem natur og ekstrem sport så er denne timeslange filmen en perle for deg. Men utover det er ikke dette noe du setter på med kompisene en lørdagskveld. Karakteren er ene og alene blitt såpass på grunn av scenografien som er aldeles nydelig og stuntene som utføres på de mest utrolige steder.

Karakter: 3 av 6
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse