Annonse
Filmene vi anbefaler er alle filmer som nylig har blitt lansert på enten DVD eller Bluray, og kan være til glede for alle i familien.

For den lille gutten
Toy Story 3
Det er sjelden man opplever bedre stemning for barna enn når man kan sette seg ned med de fantastiske figurene i Toy Story 3. Historien er godt fortalt, og alle våres favorittkarakterer er tilbake med et stort smell.

For den lille jenta
Tingeling og Feenes Hemmelighet
En ganske koselig film om tiden før Tingeling ble kjent med Peter Pan. Vi treffer en litt småvill Tingeling som helst liker å gjøre som hun selv vil, men som dessverre fører til diverse problemer for alle feene.

For ungdomsjenta
Twilight: Eclipse
Sjelden har en filmserie vært mer populær blant tenåringsjentene enn hva nettopp Twilight-filmene har vært. Eclipse er den tredje filmen i rekken og kampen mellom Team Jacob og Team Edward er like sterk som før.

For ungdomsgutten
The A-Team
Dette er en film tenåringsgutten kanskje kan se sammen med faren sin, da han mest sannsynlig har sett en episode eller tre av den originale serien. Men nyinnspillingen er absolutt ikke noe dårligere, og er absolutt verdt en titt.

For mamma
The Blind Side
Sandra Bullock fikk Oscar for sin rolletolkning i denne filmen, men den har både blitt slaktet og skamrost. Uansett er det en flott film basert på en sann historie, og er akkurat en slik film mammaer liker.

For pappa
Robin Hood
Historien om Robin Hood har blitt filmatisert et utallig antall ganger, men sjelden har resultatet blitt så bra som når Russell Crowe og regissør Ridley Scott igjen samarbeider. Et fantastisk eventyr som man rett og slett må få med seg.

For bestemor
The Agatha Christie Hour Boks 1
Agatha Christie har skrevet mange spennende bøker, og flertallet av disse har blitt filmatisert. Nå har man samlet noen av disse filmene i en spesialutgivelse, og er noe mange kan kose seg med.

For bestefar
Gjøkeredet
En av Jack Nicholsons mest kjente verk, med unntak av The Shining, hvor han virkelig utnytter galskapen som bor i kroppen hans. Filmen har nå blitt relansert på Bluray og er en utgivelse du ikke vil gå glipp av.

Skulle ikke noe av disse falle i smak, har vi hatt foreslått gaver tidligere år. Kansje finner du noe der: Julegavetips 2008 og Julegavetips 2009

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse