Annonse

Filminfo og video

PAX

Anette Sjursen som har filmen Min misunnelige frisør på samvittigheten slår denne våren til med en ny film; PAX. Filmen handler om en skjebnesvanger flytur og 7 av menneskene på flyet sine reaksjoner når flymotoren eksploderer og flystyrten er et faktum. Filmforumet har fått tilgang til traileren og deler den nå med deg.

>> SE TRAILER

Flyet er på vei mellom Stockholm og Oslo. En av passasjerene har nettopp prøvd å ta sitt eget liv, hvordan reagerer hun da hun plutselig blir konfrontert med døden på denne måten? Med seg på turen har hun sin mann som er krigsreporter og dermed opplever livstruende situasjoner med jevne mellomrom. Hvordan reagerer han på denne situasjonen når kvinnen han elsker også er i fare? Det er mye som farer gjennom hodene på passasjerene de få sekundene de har før flyet treffer bakken. Dette er et psykologisk innblikk i hvordan tanken på å dø i livstruende situasjoner, får deg til å reflektere over ens eget liv og hvorvidt man har oppnådd det man ville eller ikke.

Som vanlig når det er en norsk film som slippes ser man navn som Kristoffer Joner, Pia Tjelta, Anneke von der Lippe og Ane Dahl Torp på listen over skuespillere. Det er derimot også en del gode kjente svenske skuespillere med i denne filmen. Thomas von Brömssen, Samuel Fröler og Annika Hallin. Sistnevnte har blant annet spilt rollen som Annika Giannini i Millennium triologien. Traileren gir oss et godt innblikk i karakterene og deres personlige dilemmaer, noe som er viktige ingredienser i filmen.

Dette er en film det er knyttet store forventninger til så det blir spennende å se om den klarer å innfri! Det ser ut til å være en spennende historie med psykologiske tvister og innblikk som nok vil få mange til å tenke over sitt eget liv og sin død. Filmen har premiere den 18 mars, men traileren kan du se nå.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse