Annonse
Vi befinner oss på Norway cup, hvor enkel regning viser at det finnes omtrent 1 jente til hver gutt. Lucas har nettopp flyttet fra Sverige til Norge og det tar ikke særlig lang tid før han har funnet sin store kjærlighet i Susanne. Hun er keeper på det lokale jentelaget og han finner ut at det kan være lurt å begynne på fotballen for å komme frem til helle. Dessverre har Susanne kjæreste, noe som gjør det hele litt komplisert. Lucas og hans nye bestis den overvektige trenersønnen Lars  legger sammen en plan for hvordan han skal klare å kapre sin store kjærlighet. Det hele bærer rett til Norway Cup.

>> SE TRAILER

Det kan se ut som filmbransjen har funnet utat den skal satse på film for ungdom i 2011. Flere av filmene som har premiere i mars er nettopp myntet på ungdom. Produsenten av Amors Baller, Fredrick Howard bekrefter hvorfor de valgte å lage akkurat Amors Baller.

- Vår ambisjon har vært å lage en film som virkelig er for og med ungdom. En film som skal kombinere vennskap, romantikk og sportslig ambisjon samtidig som den er morsom, frekk og spennende.

Kristoffer Metcalfe er til nå et uskrevet blad på regissørhimmelen i Norge. Han har gjort noen små produksjoner som kortfilmer og tv-program, men dette er hans første spillefilm. Med seg på laget har han den svenske skuespilleren Kåre Hedebrant som vi har sett i La den rette komme inn. Treneren spilles av den heller rutinerte Fridtjov Såheim, så det lover jo godt for relativt seriøse skuespillerprestasjoner. Blir spennende å se om noen av de andre også klarer å holde mål i filmen, på tross av relativt lite erfaring.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse