Annonse
Det er alltid spennende å lese Eddi Saxegaard sine fra bok til film artikler her på filmforumet. Derfor har vi bestemt oss for å lage to artikkelserier til på filmforumet, og det handler selvsagt om film!

Nytt blikk på gammel film
Den første serien vi setter i gang er en serie om nytt blikk på gammel film. Her vil det hver uke presenteres en gammel film som nettopp har blitt gitt ut i nytt format. Mange gamle filmer som for eksempel George Lucas sin THX 1138 er remasteret og har kommet ut på Blu-ray. Holder disse gamle filmene målet i dag eller er det de nye filmene som er best? Det er fort gjort å sette seg ned og si at de gamle filmene har for dårlige effekter, for dårlige historier og generelt sett dårlig skuespill. Men hva med filmene til Hitchcock? De er gamle, sort hvitt og mange mener de absolutt holder mål også i dag.

Fantastiske Karakterer
Vi jobber også med en serie om fantastiske film karakterer som virkelig har imponert oss. Du har sikkert dine favorittkarakterer fra lerretet, en karakter som du har kjent deg igjen i eller som du bare syns er den mest fantastiske karakteren som fins. I begynnelsen av januar starter vi denne serien med et nærmere blikk på karakteren Wolverine som første gang så lyset på sidene i en tegneserie om Hulk i 1974. I dag er han å se på lerretet i X-men, portrettert av Hugh Jackman. Ofte glemmer man at karakterene vi ser på lerretet har en historie, denne er det vi vil se nærmere på i denne artikkelserien. Selvfølgelig står allerede karakterer som Gandalf, Frodo og Hannibal på lista. Men det mulig å sende inn ønsker til både serien om fantastiske karakterer og serien om gammel film med nytt blikk. Alle forslag som sendes oss mottas med takk!

Ta gjerne kontakt med oss på [email protected] med dine forslag.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse