Annonse

Filminfo og video

Varg Veum: Svarte Fr

Henning Mankell sin karakter Wallander får nå stor konkurranse fra Gunnar Staalesens Varg Veum i antall filmer.  Det ser ikke ut til at serien om Varg Veum kommer til å slutte med det første. Neste film ut er Svarte får.

Varg Veum lover kjæresten Karin å leite etter søsteren hennes når hun forsvinner. Det viser seg at han kjenner ikke Karin så godt som han selv har trodd. Han finner søsteren hennes og det hele koker ned til at han lar henne gå, en avgjørelse han skal komme til å angre bittert på.

Regissør Stefan Apelgren har ironisk nok også jobbet med 7 av filmene om Wallander så det blir spennende å se hva han får til med Svarte får. Varg Veum spilles som vanlig av Trond Espen Seim og hans utkårede spilles av Lene Nystrøm. Skal man tro traileren og informasjonen om filmen så har hun en mye større rolle i denne filmen enn forrige, der hun stort sett bare ble introdusert. Bjørn Floberg er som vanlig med som etterforsker Hamre. Et nytt ansikt som dukker opp på skjermen denne gangen er Line Verndal som vu tidligere har sett i Limbo og Himmelblå.

Nysgjerrig? Se traileren her!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse