Annonse

Filminfo og video

The Unit - sesong 4

Etter at The Unit mistet en mann i tredje sesong er de fire resterende medlemmene ’Cool Breeze’, ’Snake Doc’, ’Betty Blu’ og ’Dirt Diver’ fremdeles i gang med å kjempe sine kamper, både ute i verden og hjemme. Gruppen er fremdeles under angrep fra en ukjent fiende og har blitt flyttet til en ny lokasjon med nye alias. Men nå er det ikke bare guttene som må ut og møte fienden, også deres hustru blir involvert i flere møter med det som etter hvert blir kjent som den store fienden.

Serien fortsetter i samme stilen som tidligere sesonger, tettpakket med action, litt intriger og masse drama. Skuespillerne jobber perfekt sammen og utfyller hverandre like bra på serien som rollene deres gjør. At de i tillegg har fått med ei ny jente i gruppen, spilt av Nicole Steinwedell, er bare et ekstra pluss, for hun blir et lite friskt pust i gjengen.

Men så var det altså slutt for The Unit også, etter kun fire sesonger. Det er alltid trist å måtte si farvel med serier som man har lært seg å elske, og med karakterer man kjenner igjen fra gang til gang. Hvorfor serien blir lagt ned er jeg ikke helt sikker på, men vil vel tro at det hele handler om penger og seertall. Jeg syntes det er synd at man gir opp en slik serie, for den har fremdeles veldig mye potensiale igjen, og når man ser mye av det andre skrotet som blir sendt, så er det lov å stille seg litt tvilende til tankegangen til sjefene hos de forskjellige tv-selskapene.

Det er ingen grunn til ikke å få med seg noen av sesongene til The Unit. Serien er meget godt laget, med en gjeng skuespillere som virkelig trives sammen på skjermen. Så liker du en tv-serie med en god dose action, så dra innom nærmeste filmbutikk og skaff deg denne serien.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse