Annonse

Filminfo og video

Vampyrer suger

Sjeldent har jeg hatt så lyst å skru av en film som da jeg så denne. Filmen handler om Becca Crane som er forelsket i to gutter, og hvem skal hun velge? Selvfølgelig er det hele en parodi på Tvilight filmene og andre vampyrserier, men det kunne da saktens vært gjort på en mer intelligent måte.

Manusforfatterne og regissørene Aron Seltzer og Jason Friedberg har allerede gjort narr av plenty filmfenomener i sine filmparodier Scary Movie, Epic Movie, Disaster movie og Meet the Spartans. Så det er jo ingen overraskelse at de følte for å gjøre narr av vampyrfilmene som herjer om dagen. Dessverre er dette et prosjekt de kunne spart seg. Det finnes ikke et morsomt sekund i denne filmen om du leter engang. Og tro meg, jeg lette.

De avdelingene som derimot har gjort god jobb er de som har jobbet med locations og rekvisitter. Det er mye som er ekstremt likt Twilight filmene hvilket jo er positivt. Men hva nytter det når selve historien er lånt og replikkene er så lavmål man kan få dem? Lite og ingenting. Nykommeren Jenn Proske gjør en grei nok jobb, men fremstår umåtelig kjedelig og uten et fnugg av humor. Riktignok er det slik Bella er i Twilight, men det får være måte på. Matt Lanter som spiller Edward Sullen har allerede en god del filmer og tv-serier på sin CV, han burde vel kanskje holdt seg for godt til å legge til denne og.

Jepp, denne anmeldelsen er en totaltslakt i skikkelig vampyrstil. Dessverre er det fint lite positivt å si om denne filmen, annet enn at den kan kanskje være morsom etter man har hatt litt substanser innabords. I mitt tilfelle ble jeg veldig inspirert til å ta oppvasken og vaske huset mens filmen sto på, den fenget altså minimalt. Det er altså 1.5 timer av ditt liv som du ikke får tilbake, men er du heldig har du i hvert fall et rent hus etterpå.

Karakter: 1 av 6
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse