Annonse

Filminfo og video

Human Target - sesong 1

Er du som meg, en fanatiker når det gjelder tv-serier, så vet du hva jeg snakker om nå. Følelsen av at når man har sett gjennom en sesong, så har man nesten lyst til å begynne på igjen. En slik serie er det alltids moro å følge med på og man bare gleder seg til neste sesong kommer. På den andre siden har du tv-serier du knapt klarer å følge med på en eneste episode av, men merker allerede fra starten av at du ikke klarer å se på. Kanskje gir du den noen episoder for å prøve å overbevise deg selv, men som oftest slutter du lenge før du kommer til sesongslutt.

Spørsmålet er da, hvor havner Human Target? Jeg vil nok si at den havner sånn omtrent midt på treet. Jeg fikk absolutt ingen følelse av at jeg ønsket å begynne på igjen med sesongen (det kan kanskje ha noe med at det bare var 12 episoder), men jeg hadde heller ingen problem med å få med meg alle episodene og kikket raskt gjennom alle tolv.

Så hva handler egentlig Human Target om? Jo, vi treffer på Christopher Chance som har en jobb som tar på seg jobber der en person er truet på livet. Chance infiltrerer og prøver å luke ut hvem trusselen er, samt at han får beskyttet denne personen. Så da er det bare å håpe at ”fienden” gjør en feil før de rekker å gjøre ferdig målet sitt. Med seg på laget har Chance den pensjonerte politimannen Winston, samt dataeksperten Guerrero.

Jeg ville lyve hvis jeg sier Human Target er en dårlig serie, selv om den ikke fanget meg så mye som jeg først trodde den skulle gjøre. Oppskriftsmessig er dette en serie som burde passe meg ganske så bra, med en del action, litt intriger, uten å bli ødelagt av for mye kjærlighetskliss. Rett og slett en renspikka actionserie. Hendelsene i serien er også troverdige, selvfølgelig en smule overdrevent fra tid til annet, men noe annet kan man ikke forvente av en amerikansk tv-serie.

Skuespillerne er også en grei sammensatt gruppe. Mark Valley er akkurat tøff nok til å suksessfullt kunne spille Christopher Chance, Chi McBride er perfekt i roller som Winston og Jackie Earle Haley ser akkurat gal nok ut til å gå inn i rollen som Guerrero. Disse tre har ganske god kjemi sammen i de få scenene de faktisk er sammen. Gjesterollene er for det meste forholdsvis ukjente navn, men det syntes jeg egentlig bare er et pluss.

Kommer jeg til å fortsette å følge med på Human Target? Ja, det tror jeg faktisk jeg kommer til å gjøre. Som jeg har sagt så er det absolutt ingen dårlig serie, og hvem vet.. kanskje jeg ikke var i humør til denne type serie da jeg så på den. Men interessen ligger fremdeles til bunn, godt nok til at jeg at kommer til å se videre. Og jeg tror også du ville kunne like denne serien hvis du gav den et forsøk.

Bilde
En skulle tro at bildekapasiteten til en tv-serie ikke kommer nær de nye filmene som blir produsert for tiden. Men dette er ikke alltid tilfelle. Noen serier blir nå også filmet i HD og Human Target er et godt poeng på nettopp dette. Med 1080p er kvaliteten på bildet i store deler av varigheten veldig bra. Det er noen få scener hvor man opplever litt støy, men stort sett er ikke dette noe problem.

Lyd
Lyden er ikke av samme kvalitet som filmen, men er allikevel ikke slik at man trenger å slakte den. Med Dolby 5.1 er det selvfølgelig ønsket at alle kanalene får jobbe hardt gjennom diverse actionscener, men disse blir som oftest bare vage i bakgrunnen. All dialog er krystallklar heldigvis, så man hører greit hva som blir sagt.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse