Annonse
Slike prisutdelinger kan noen ganger være fryktelig forutsigbare om man har fulgt med på filmene i forkant av utdelingen. Det er ikke vanskelig å se hvem som har de beste sjansene både når det kommer til Golden Globe og Oscar utdelingene men det er ofte så mye bra at man rett og slett bare må gjette seg frem. I år var det tvserien Glee og Boardwalk Empire, samt filmene The Social Network og The Fighter som slo best an.

Filmforumet spådde at følgende vant i sine kategorier, men hvem vant?

Beste film: The King’s Speech trodde vi. Der får vi får å høre på hva andre sier! The Social Network har gjort en skikkelig storeslem og tok med seg denne og!Beste kvinnelige skuespiller i film: Her mistenkte vi at Natalie Portman ville stikke av med prisen for sin rolle i Black Swan og det gjorde hun.

Beste skuespiller i film: Jesse Eisenberg i The Social Network hadde ingen sjanse mot Colin Firth i The kings Speech. Men det skulle vel bare mangle så rutinert som Firth er etter hvert.

Beste komedie/musikal: The Tourist med Angelina Jolie og Johnny Depp ble danket ut av The kids are All Right gitt.

Beste kvinnelige skuespiller i komedie/musikal: Anne Hathaway i Love and Other Drugs trodde vi dette kom til å bli. Istedenfor var det Annette Bening som stakk av med denne.

Beste skuespiller i komedie/musikal: Her ble det ikke Gyllenhaal som var favoritt, ei heller Johnny Depp som stilte med to nominasjoner, men Paul Giamatti for Barney’s Version.

Beste kvinnelige birolle: Helena Bonham Carter for sin rolle i The Kings Speech.Klarer ikke denne dama å få noe uten Herr Burton? Her ble det Melissa Leo som stakk av med prisen.

Beste mannlige birolle: Dette må bli Jeremy Renner for sin rolle i The Town tenkte vi, men nei. Christian Bale tok selvfølgelig med seg denne statuen hjem. Ikke så rart når man tenker på at han gir ALT for rollene han spiller.Beste animerte: Vi spådde Toy story 3 og hadde rett!

Beste utenlandske: Vi spådde Biutiful fra Mexico/Spania men fikk en gledelig overraskelse da vi så at den danske filmen I en bedre verden faktisk vant!

Beste regissør: Vi spådde David Fincher for The Social Network og hadde sjokkerende nok rett.

Beste manus: Det kunne se ut som en soleklar seier for Christopher Nolan for Inception men nei. Aaron Sorkin tok med seg denne for The Social Network.

Beste score: Sjansen var stor for at Danny Elfman tok hjem denne for Alice in Wonderland, men nei. Også her gjorde The Social Network rent bord!

Beste originale sang: Vi spådde at You havent seen the last of me med Cher I Burlesque ville ta hjem denne, og det var helt riktig.

Tja ok, vi hadde noen rette i hvert fall. Egentlig skulle vi bare satt The Social Network på alt, så hadde vi ligget bedre ann.  Det var og et par kjekke overaskelser som for eksempel at den godeste Sheldon Cooper fra Big Bang Theory fikk pris, ja Jim Parsons altså. At Glee tok med seg 3 priser var  ingen overaskelse, den serien har jo vært regnet som reneste fenomenet. Den helt nye serien Boardwalk Empire slo til med hele to priser, en for beste Drama tvserie og en for beste mannlige hovedrolle i drama tvserie som Steve Buscemi tok med seg.

Nå gjenstår det bare å se hva som skjer når Oscar utdelingen slår til om et par uker!

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse