Annonse

Filminfo og video

Harper's Island: Sesong 1

Abby vender hjem til harpers island for første gang siden hennes mor ble brutalt myrdet. Årsaken til hjemsendelsen er at hennes barndomsvenn Henry Dunn skal gifte seg med den vakre og velstående Trish. Henry og Trish har innvitert venner og familie til å feire den lykkelige begivenheten på Harpers Island, vel uvitende om at det lusker en morder i kulissene.

Vel på plass på den idylliske øya, hvor Abbys vonde minner mer og mer vender tilbake til henne og hun tvinges ta et oppgjør med fortiden, oppdager brudeparet og deres gjester at ting ikke er som det burde være på øya. De befinner seg plutselig en brutal katt og mus lek hvor de er musene og en ukjent er katten. En etter en står de på morderens liste, og mistanken går på rundgang. Hva om en av dem er morderen? Hva om en alt avdød person går igjen og tar hevn? Hva om …?

Dette er en fengslende og spennende serie som tar deg med på en ferd med brutale drap og mange gåter. Man gjetter og gjetter på hvem som er den skyldige, kanskje tar man feil, kanskje har man rett. Det får man ikke vite før i siste episode. Selv om det er mange spor man kan følge, så er det ikke bare bare å avsløre morderen i dette mysteriet.

Det sies at skuespillerene ikke fikk vite noe om karakterene de skulle spille før på selve innspillingsdagen. Om det er sant elelr ikke skal ikke jeg uttale meg om, men jeg må si at de gjør sine roller veldig bra.

Da serien gikk på tv satt jeg etter hver episode og bare lengtet til neste og neste og neste, for jeg ville vite, jeg ville se hva som skjedde. Da slutten kom var det et klimaks og jeg kunne endelig puste lettet ut. Jeg misunner de som nå kan kjøpe hele serien komplett og slippe vente en uke på ny episode for å se hva som skjer. Dette er en serie som alle som liker spenning burde få med seg.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse