Annonse

Filminfo og video

Lars and the Real Girl

Lars er en litt annerledes sjenert ung mann fra landsbygda som bor i en garasje. Hans bror og dennes kone bor i huset ved siden av. Lars har vært litt “utenfor” det meste etter at moren og faren hans døde. Både broren og svigerinnen er bekymret for Lars og hans sosiale nettverk, eller mangel på dette. Men, en dag dukker Lars opp og sier han vil komme på middag. Han og kjæresten hans.

Broren og svigerinnen er svært overrasket, men glade: Endelig har Lars fått seg dame, men de har vansker med å holde masken da Lars presenterer dem for sin nye kjæreste Bianca. Hun er nemlig en fullstørelses real doll. En dukke som ser meget virkelig ut, men allikevel kun er en dukke.

Broren raser og mener det hele er hans feil at lars er blitt en einstøing og et psykologisk utskudd. Kona hans er dog mer fattet og tar Lars med til en psykolog som på en enkel måte forklarer for dem at Lars faktisk trenger støtte i sitt forhold til Bianca.

Dette er en rørene og hjertevarm film hvor en hel bygd stiller opp for å hjelpe en noe bortkommen sjel som det Lars faktisk er. Her tar de ikke bare Lars til sitt hjerte, men også kjæresten hans Bianca, selv om hun er en dukke.

Igjen viser Ryan Gosling (The Notebook, Fracture, Murder by numbers og All good tings) at han virkelig kan spille. Rollen som Lars gjør han så bra at man får lyst til å ta han inntil seg og bare klemme han, holde han til alle hans vondler forsvinner og han kan åpne øynene og møte dagen som en frisk ung mann.

Filmen har sjarme og humor, den har hjertevarme og en god undertone. Absolutt en feelgood film.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse