Annonse
Jeg er en av de som benker seg ned og ser på Top Gear når det går på TV, og jeg kan sitte og se på gamle episoder om og om og om og om igjen. Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May er tre helt fantastiske underholdere og vet så absolutt hvordan man skal få med seg seeren på en opplevelse du ikke vil oppdage andre steder. Å se et bilprogram etter å ha sett Top Gear, er som å hoppe etter Wirkola, det er nær umulig.

Og det jeg elsker aller mest med denne seriene r nettopp utfordringene de er ute på. Alle de gale påfunnene de finner på over hele verden for å vise frem bilene de kjører. I denne samlingen får vi blant annet se hvordan det går når Jeremy kappkjører i sin Bugatti Veyron fra Italia til London, mens Richard og James kjører fly. Vi får se guttene forsøke å lage amfibiebiler, samt hvordan det går når de forsøker å bygge en cabriolet. 15 flotte utfordringer blir vi servert på to disker, og man har 314 herlige minutter med underholdning.

Men det man må passe på når man ser en slik serie er at man ikke drikker eller spiser noe samtidig, for da kan det fort sprute ting ut både her og der av latteren. Det er også greitt å ha gode lattermuskler i magen for de kommer virkelig til å få kjørt seg. For det de gutten klarer å lire av seg av resultater, hva de klarer å si under programmet er latterlig. Latterlig bra!

Og jeg har sagt det før, man trenger definitivt ikke å være en bilelsker for å kunne følge med på denne serien. Den er produsert med alle i tankene, petrolheads som folk som bare ser på bilen som et transportmiddel. Til og med samboeren min satt og fulgte med på noen av utfordringene, og hun lo like godt som meg.

Top Gear er et fantastisk produkt, det er det ingen tvil om, og Top Gear: The Challenges 1 & 2 er en underholdning du sjelden ser ellers.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse