Annonse

Filminfo og video

Faster

Hva kan du fortelle oss om rollefiguren din?
Lily og Killer er et ukonvensjonelt par. Hun spiller en stor rolle i leiemorderoppdragene hans. Det hele er veldig stilisert og holder et høyt tempo, og det har vært kjempegøy. De drar ikke på IKEA og handler eller velger ut gardiner – dette er en livsstil som er veldig eskapistisk. Hun har hatt en interessant fortid, og hun er ikke typen til å flytte til forstaden og gifte seg med en tannlege. Hun er en adrenalinjunkie – de lever begge litt på kanten.

Hva slags personlighet har Lily?
Jeg tror hun er veldig realistisk angående mannen hun har valgt å være sammen med. Hun har ingen illusjoner om hvem han er, og jeg tror hun alltid prøver å holde ham litt tilbake fra kanten. Han er en av disse personene som vil brenne og brenne til han eksploderer. Han har en slik voldsom energi, og jeg tror hun er veldig godt klar over hvem han er og hva hun har begitt seg ut på.

jente du deg igjen i henne?
Hun bor i et fantastisk hus ved en innsjø med en engelskmann som lever av å drepe. Jeg skulle ønske at jeg kjente meg igjen, men jeg tror dessverre ikke at vi våkner hver morgen til samme type dag!

Hvordan var det å trene til filmen?
Det har vært kjempegøy. Jeg sa: “Jeg vil lære det gutta lærer”. Vi har hatt en fantastisk gruppe med konsulenter for denne filmen. Jeg har begynt med boksing, og jeg er ganske god med en .45. Jeg har en Kimber 1911. Den er jeg ganske god med – jeg har begynt å lade om fortere og lært meg finessene med den. Én dag prøvde jeg å gå over til Dwaynes pistol, bare for moro skyld. Den er som en kanon! Den ser bra ut i hans hender, men Oliver og jeg prøvde den, og det så latterlig ut. Det er en Ruger 454, og den er knalltung. Rekylen i den gjør armen din nummen i et par timer. Det var en intens opplevelse som gjorde meg ydmyk.

Hva har vært gøyest?
Jeg kunne ikke kjøre biler med manuelt gir – jeg har aldri trengt å lære det. Jeg fikk sjansen her om dagen, i en Lotus på en bilbane. Det gikk fort! Den var banangul. Jeg fikk øve på en bil til 150 000 dollar! Det var fantastisk. Jeg unnskyldte meg hele tiden til racerbilføreren som lærte meg opp, og sa at han var massivt overkvalifisert til å undervise meg. Skjønt, jeg er glad det var ham og ikke faren min, som ville ha vært superstresset. Det var oppkvikkende. Selv om du bare kjører i 100 km/t, så er det utrolig. Jeg har en Prius, så jeg syntes pickupen på Lotusen var ordentlig kul.  

Dette er vel ganske ulikt noe du har gjort før?
Første gangen jeg leste manuset, likte jeg spesielt at vi ikke er helt sikre på hvem som er helten. Det er noen fabelaktige arketyper som spiller sammen, og du vet ikke hvem som er helten eller fienden. Og så har du noen smarte vrier mot slutten som jeg ikke kan avsløre!

Var det en smertefri innspilling?
Ja, det var en fin gjeng. George har vært glimrende, og alle har kommet veldig godt overens. Besetningen tilber George, og han er veldig samarbeidsvillig og helt vidunderlig.

Hva var den største utfordringen?
Billy Bob Thornton sa her om dagen at med noen filmer har man det bare fantastisk gøy. Den største utfordringen for meg var å stå opp klokken halv fire om morgenen og prøve å finne en beliggenhet midt i Palmdale. Jeg kjører selv, og på visse tidspunkt om morgenen er motorveien stengt, og navigasjonssystemet virker ikke fordi satellitten ikke når langt nok. Jeg var redd jeg skulle komme for sent til en innspilling for første gang noensinne. Og en Prius er ikke noe offroad-kjøretøy! Én dag lå innspillingsstedet veldig avsidesliggende til, langt unna hovedveien.

Si litt om de raffinerte klærne hennes.
Det var et stort sjokk for meg, siden jeg kom rett fra filminnspilling i India og hit. Hun har fantastiske klær, for eksempel en topp i silke og blonder. Jeg så på prislappen, som utgjør en gjennomsnittlig årslønn i Delhi. Jeg og kostymedesigneren dro på handletur, det var som i Pretty Woman. Vi var faktisk på Rodeo, og jeg husker første gangen jeg flyttet til byen – jeg er fra Ohio og uttalte Versace som “ver-sase”! De var veldig uhøflige mot meg den gangen, men ikke nå. Det var gøy! Jeg har lært hvordan jeg skal shoppe og spille inn film ...

Måtte du gjennom en audition?
Ja. Vi hadde en “kjemilesning”. Jeg leste sammen med Oliver, og vi fant kjemien (latter). Ollie så det fra den andre siden. Jeg måtte lese scenene de ga til meg der og da, mens han hadde lest dem mange ganger og kunne dem godt. Det var veldig gøy. Jeg husker vi hadde en lekepistol, og vi prøvde stadig vekk å gi den til den andre. Det var ikke noe hylster, og det er vanskelig å spille en scene mens du sitter og holder på denne pistolen.  

Så det har vært gøy å jobbe med ham?    
Ja ... Det har vært kjempegøy! Jeg er veldig fornøyd med at han er 1,90 høy. Jeg er 1,75, så det er første gangen jeg ikke har måttet stå på en fruktkasse eller grave meg et hull før jeg kan kysse motspilleren. Han er sjarmerende som bare det.


I morgen treffer vi Moon Bloodgood
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse