Annonse
På søndag går årets Oscar utdeling av stabelen og nå kan du stille kandidatene og andre deltagere de spørsmål du har. Listen over kjendiser som skal presentere priser blir lengre og lengre hver dag og de siste tilskuddene var Hillary Swank og Josh Brolin.

Spørsmålene du sender inn vil om du er kreativ og heldig, dukke opp i programmet Oscars red Carpet Live som hostes av Robin Roberts, Tim Gunn, Krista Smith og Maria Menounos. De fleste av oss kjenner Tim Gunn igjen fra Project Runway som han har sammen med Heidi Klum.

Så hvordan får du dine spørsmål på skjermen? Først og fremst finn et godt, kreativt og spennende spørsmål som skaper en morsom eller interessant situasjon, husk dette skal på tv. Så er det bare å sende spørsmålet inn på enten Twitter @TheAcademy eller på Facebook sin fanside /The Academy ifra idag. Og husk at bildet du har på din profil kanskje blir vist på skjermen, så ha ditt beste bilde fremme!

Lurer du på hvem som er nominert i de forskjellige kategoriene og hvem du kunne tenkt deg å stille et spørsmål? Sjekk listen over nominerte HER.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse