Annonse

Filminfo og video

Trolljegeren

Tusseladder, skogstroll og dovregubber er fryktinngytende skapninger. Det kan Trolljegeren Hans (Otto Jespersen) skrive under på. Med ultraviolett lys skal troll fordrives, skal vi tro den noe eksentriske jegeren. Han tar med filmstudentene på en reise de sent vil glemme.

Natt, skog, store levende fjell og en god porsjon action. Dette er det du kan forvente av filmen Trolljegeren. Du risikerer mer enn en gang å søle leskedrikken i fanget, hvis overnaturlige skapninger skremmer deg.

Troll har aldri vært en del av den store og respekterte fantasy sjangeren. Hvorfor? Troll er så norsk som du kan få det. Med fjorder og tilsynelatende uendelig med fjell og ødemark, er Norge den perfekte plattformen for skapninger som hulder, draug og sist men ikke minst troll.

Det norske selskapet Gimpville er et av selskapene som står bak de fantastiske 3D effektene. For fantastisk, det er de. Trolljegeren er full av fart og spenning for de som liker å kose seg med en god film. Anbefales på det varmeste.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse