Annonse

Filminfo og video

Fast Five

Den 6. mai vil enda et kapittel i Fast and the Furious rase over lerretene i Norge. Den første filmen var genial, og fylt til randen av heftig action. Den andre var relativt grei men så gikk det bare ned over. Så kan man spørre seg selv, hva manglet i de andre? Jo, hovedkaraktene Brian O’Connor og Dom Torretto. Det er noe helt spesielt med kjemien mellom de to og den action de klarer å skape på lerretet.

I Fast Five vil dessuten en del av karakterene fra de andre Fast and the Furious filmene også stille innom. Deriblant Ludacris, Jordana Brewster og Tyrese Gibson for å nevne noen. Dwayne ”the Rock” Johnson har også en relativt stor rolle i denne filmen som spesialetterforsker Hobbs som skal spore opp heltene O’Connor og Torretto. Regissør Justin Lin har også jobbet med flere av de andre Fast and the Furious prosjektene deriblant Tokyo Drift. Er du nysgjerrig på hvorvidt han klarer å få tilbake den gode gamle Fast and the Furious ånden? Ta en titt på traileren her!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse