Annonse
Det er tid for den årlige gutteturen, men Boog får ikke med seg noen av vennene sine. De har alle sine ting å gjøre, slik som Elliot som må være hjemme med barna siden kona skal til moren sin. Derfor bestemmer han seg for å ta turen alene, og det er da duket for nye eventyr og spenning.

Boog treffer på en sirkusgrizzlyen Doug, som er prikk lik han selv, og denne klarer å overtale Boog til å ta hans plass i manesjen, mens han selv stikker til skogs for å leve som en villbjørn. På sirkuset treffer Boog ei søt grizzlysnelle, og varme følelser oppstår. Han blir også kjent med nye venner, slik som Lamaen Alistair.

Boogs venner har litt dårlig samvittighet for at de ikke ble med han på gutteturen, og da Doug dukker opp overfaller de han med unnskyldninger og beklagelser, og overraskelsen er stor da de skjønner at dette ikke er Boog. Enda mer overrasket blir de da Doug informerer dem om at sirkuset og også Boog, skal tilbake til Russland. En redingsaksjon for å få Boog hjem igjen starter.

Guttungen min på 8 år syntes filmen var et must. Han liker oppfølgere og denne var intet unntak. Han lo og ble en smule rørt over filmens budskap, som er vennskap og hvordan gode venner ikke svikter. Selv ble jeg ikke så rørt, og kunne vel klart meg uten denne oppfølgeren. Men helt grei skuring på helgemorningen når man selv er trett og guttungen er våken og vil se film i senga. Filmen ble sett med norsk tale, men jeg har også sveipet gjennom den på engelsk. Jeg synes vel det var hipp som happ her, om det var norsk eller engelsk tale. Kanskje jeg heller mer til den norske versjonen siden jeg har sett de to andre kun med norsk tale.

Vi hadde det ganske moro med ekstramaterialet på skiva da.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse