Annonse

Filminfo og video

The Other Guys

Det er noen skuespillere i Hollywood som folket har en tendens til enten å elske eller hate, og for at man skal kunne se filmene til denne skuespilleren må man nesten elske ham. Eksempler på disse skuespillerne er Jim Carrey, Adam Sandler, Ben Stiller og ikke minst denne filmens hovedrolleinnehaver, Will Ferrell.

Will spiller rollen som politibetjenten Allen Gamble, en mann som aller helst vil sitte på kontoret og gjøre alt papirarbeidet. Hans kompanjong Terry Holtz er derimot av en helt annen mening. Etter at han ved et uhell skjøt baseballstjernen Derek Jeter har Holtz blitt satt til å gjøre papirarbeidet, og må sitte på sidelinjen og se de to heltene P.K. Highsmith og Christopher Danson få all æren av å gjøre de kule jobbene. Men da Highsmith og Danson dør under jakten på noen forbrytere, så åpner det for Gamble og Holtz til å stå frem som byens nye helter.

The Other Guys er ikke en Will Ferrell-film, det må jeg virkelig poengtere. Han har noen typiske Will Ferrell-fakter, men jeg syntes Adam McKay har vært flink til å tone ned en Ferrell en del, og i stedet for å kunne bli et irritasjonsmoment, så syntes jeg han er den perfekte makkeren for Mark Wahlberg. Sistnevnte utgjør det tøffe og seriøse, mens Ferrell står for det litt puslete og komiske. Og på en eller annen merkverdig måte passer faktisk rollefigurene til Ferrell og Wahlberg veldig godt sammen.

Bilde
Det er ingen ting å klage på når det gjelder bildekvaliteten på denne filmen. Med 1080p og ratio på 2.40:! er det et meget klart bilde som vi får servert. Fargene er meget klare, og det er veldig sjelden vi ser det er noe slags støy.

Lyd
Til å være en komedie er det utrolig hvor mye lyd som får plass her. Filmen har DTS-HD 5.1 og alle kanalene får til tider virkelig kjørt seg. Vi har skyteepisoder, biljakter og alt som hører actionfilmer til,

Konklusjon
The Other Guys var en film jeg hadde gode forventninger til, og filmen leverte ganske så bra. Jeg skal innrømme jeg har sett bedre filmer av både Ferrell og Wahlberg, men det behøver ikke å bety at dette er en dårlig film allikevel.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse