Annonse

Filminfo og video

Takers

Lite fengende Takers

Karakter

2 
En gjeng kriminelle med forkjærlighet for perfekt utførte bankran bestemmer seg for å utføre et siste store bankran. Dette skal selvsagt være større enn de andre ranene de har utført, denne gangen står 25 millioner på spill. Matt Dillon spiller den hensynsløse purken Jack Welles som ser det som sitt livs oppgave å ta denne gjengen.

Her kunne jeg gjort som jeg pleier, gått igjennom historien, regien, skuespillerne og sagt hva jeg mener om dem. Men vet du hva? Jeg måtte faktisk se denne filmen to ganger for jeg syns den var så lite fengende. Det er et dårlig tegn når du ser en film og alt du funderer på er klesvasken, regningsbunken og bikkjer med løpetid. Det skal dog sies at jeg aldri har vært stor fan av filmer om bankran og organisert kriminalitet. Jeg kan nå komme med noen få gode momenter da. Actionscenene var relativt godt koreografert og det var grei bruk av effekter. Kostymene passa bra til playere. Matt Dillon spilte rollen sin veldig godt, men han er jo god til å spille sinna. Ja, og blu-rayen har masse kult extramateriale hvis du digger sånt.

Nei, denne filmen var nok ikke min greie selv om Paul Walker definitivt er det. Det var vel i grunn høydepunktet med hele filmen men til og med han klarte ikke redde filmen opp til mer enn en toer.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse