Annonse
Elizabeth Taylor har vært innlagt på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles de siste ukene på grunn av helseproblemer. Hun døde av hjertestans i natt kl 1:28 AM lokal tid med sine barn Michael Wilding, Christopher Wilding, Liza Todd og Maria Burton rundt seg. En privat seremoni vil bli holdt mot slutten av uken. Familien har ytret ønske om at man istedenfor blomster og lignende heller gir et bidrag til Elizabeth Taylor AIDS Foundation. Ønsker man å ta et siste farvel kan dette gjøres på Taylor’s offisielle Facebookside.

Elizabeth Taylor anses som en av de siste Hollywood ikonene fra en svunnet tid. Hun begynte sin karriere allerede som 10 åring og har siden den gang vunnet 2 Oscar statuetter og vært nominert til et hav av priser. Hun har spilt mange minneverdige roller oppigjennom tidene, og en av de rollene folk husker henne best fra er Kleopatra fra 1963. Andre filmer hun har spilt i er Venus i Mink, Hvem er redd for Virginia Wolf, Katt på et hett blikktak og Giganten hvor hun spilte med blant andre James Dean.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse