Annonse

Filminfo og video

Beverly Hills Chihuahua 2

Jeg er fullstendig klar over at jeg ikke er i målgruppen som produsentene av Beverly Hills Chihuahua 2 satte seg når de skulle produsere denne filmen, eller den første, men det behøvde ikke å bety at jeg ikke kunne kose meg med denne filmen allikevel. Ofte når jeg ser mange slike barnefilmer så har jeg en tendens til å ikke ha så veldig stor glede av det hele, men jeg ble positivt overrasket over denne filmen. Det kan kanskje ha noe med at jeg hadde ganske lave forventninger i første omgang.

Filmen er en oppfølger og vi fortsetter historien mellom Chihuahua-paret Papi og Chloe, som begynner filmen med å gifte seg, og noen måneder senere får de et valpekull. Men alt er ikke like rosenrødt, spesielt ikke for eierne deres som er på nippet av å bli kastet ut av huset hvis de ikke får betalt ned lånet på 50.000 dollar. For å skaffe disse penger blir Chloe og Papi med på et hundeshow i Beverly Hills, noe som ikke skal vise seg så enkelt.

Nå har ikke jeg fått sett den første filmen i denne serien, som hadde blant andre med seg Drew Barrymoore (Chloe), Piper Perabo (Rachel), Andy Garcia (Delgado) og Jamie Lee Curtis (Aunt Viv). Ingen av disse ønsket å være med i oppfølgeren og ble byttet ut henholdsvis av Odette Annable, Erin Cahill, Miguel Ferrer og Susan Blakely. En gjeng ganske uskrevne blad for de fleste av oss. Dette er nok sikkert ganske synd for de som har sett eneren, men for meg som gikk rett på toeren var ikke det noe problem.

Historien i filmen er vel som man kan forvente av en slik type film, og man får også en dose sterke overdrivelser som man bare må le av (og ikke på en positiv måte for filmen). Her snakker vi om hunder som maler flotte malerier og spiller vanskelige stykker på pianoet. Men det hele er for å underholde barna, og de syntes slike ting er morsomt. Min sønn på 4 falt i hvert fall pladask for filmen, og den ble spilt opp igjen flere ganger i løpet av helgen.

Bilde
Det første man legger merke til på denne filmen er de klare, fine fargene som blir kastet mot deg fra tv-skjermen. Det er sjelden man merker noe slags støy i bildet, og i mørke scener er detaljrike. Disney er ofte veldig flinke med produktene de leverer og Beverly Hills Chihuahua 2 er ingen unntak.

Lyd
Lyden leveres i 5.1 DTS-HD Master Audio og lyden er veldig god gjennom hele filmen. Det meste i filmen er dialog mellom enten hundene eller menneskene, med noe salsamusikk i bakgrunnen. Man føler ikke at kanalene blir utfordret på noen som helst måte, men det er jo heller ikke meningen med en slik type film.

Konklusjon
Dette er en film som passer perfekt for de minste i huset, alder 3-10. Men det er faktisk mulig for foreldre å sitte og se på denne sammen med sine barn. Du vil ikke bli blåst bort av fantastiske scener, men du vil heller ikke bli totalt skuffet heller. I hvert fall ikke så lenge du klarer å se filmen for hva den faktisk er: underholdning for barna!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse