Annonse
Regissør Len Wiseman har i den siste tiden vært på søk etter noen å spille den kvinnelige hovedrollen i nyinnspillingen av Total Recall, gjort kjent av Arnold Schwarzenegger i 1990. Fra før av er det gjort kjent at Colin Farrell har sagt ja til å spille rollen som Doug Quaid (spilt av Schwarzenegger), men ingen andre har blitt annonsert i filmen. Helt til nå!

Skuespilleren som nå er i de siste forhandlingene i denne filmen er Bryan Cranston, kjent fra blant annet filmen Little Miss Sunshine og tv-serien Breaking Bad. Cranston skal ta på seg rollen som Ronny Cox spilte i originalen, men med en liten endring.

I originalen spiller Cox karakteren Vilos Cohaagen, en brutal mann med ansvar for kolonien på Mars og som truet med å slakte innbyggerne der for å få mer makt. Cranston's Cohaagen vil være leder for en stat som kalles Euromerica og ønsker å invadere andre land. Farrells karakter jobber i denne filmen i en fabrikk og begynner etter hvert å tro at han er en spion, enten for sitt hjemland eller for fienden New Shanghai.

Cranston har for tiden en travel mann, med mange filmer som kommer på norske kinoer i nær fremtid, blant annet The Lincoln Lawyer (med Matthew McConaughey), Larry Crowne (med Tom Hanks og Julia Roberts), Red Tails (med Cuba Gooding Jr.) og Detachment (med James Caan).

Innspillingen av Total Recall starter i mai i år, og vil ha premiere på amerikanske kinoer i august 2012. Når den kommer til Norge er fremdeles uvisst.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse