Annonse
Under den store CinemaCon-festivalen forteller Dave Hollis fra Disney litt om historien i den planlagte Monsterbedriftfilmen. "Filmen er en forløper som forteller litt om hvordan Mike og Sulley først treffer hverandre, da de går på Monsters University. Alle vet at Mike og Sulley er bestevenner, men som denne filmen vil vise har det ikke alltid vært slik."

"Fra de møttes kunne de ikke utstå hverandre, og filmen tar oss med gjennom de gode og dårlige dagene, og om hvordan disse to etter hvert klarer å se forbi alt annet og bli de beste venner."

Billy Crystal og John Goodman har begge sagt ja til å gjenta sine roller for den amerikanske versjonen, og det er heller ikke umulig at Steve Buschemi kommer tilbake i rollen som Randall.

Filmen har fremdeles ikke fått noen offisiell premieredato enda, men vil bli lansert i 2012. Første film ut fra Pixar nå er Biler 2 som kommer til Norge 05.08.12. Og skulle du lure på når Pixar kommer med en ny original film, så vil også denne komme i 2012 under tittelen Brave.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse