Annonse
VI BEKLAGER! DETTE VAR SELVFØLGELIG ÅRETS APRILSPØK... Ble du lurt?

Selv om ikke alle har sett denne filmen vil jeg tro de fleste har hørt om den. Filmen fra 1939 er blitt en av de største klassiske mesterverkene i Hollywoods lange filmkarriere, og var en av Clark Gables største filmatiske bragder. Innspillingen var ikke enkel, og mange trodde filmen ville floppe. Men da Gables mest kjente sitat: "Frankly my dear, I don't give a damn!" ble spilt inn, visste de involverte at de hadde en god film.

 

Men nå er det gått over 70 år siden filmen først ble lansert, og nå er det kjent at en ny versjon skal komme. MGM-studios har tidligere hatt store finansielle problemer, noe som gjorde blant annet at Hobbiten og neste James Bond-film ble utsatt. En av tiltakene selskapet gjorde var å selge unna noen av sine rettigheter, og blant annet Tatt av Vinden ble solgt.

Selskapet som nå sitter på rettighetene til manuset til den nye filmatiseringen er 20th Century Fox og de har nå hanket inn Ang Lee (Brokeback Mountain og Snikene Tiger, Skjult Drage) til å regissere filmen. Manuset blir for tiden jobbet med av Aline Brosh McKenna som tidligere har skrevet filmer som The Devil Wears Prada og 27 Dresses.

Ingen ting er foreløpig bekreftet på skuespillersiden, men Tom Cruise og Nicole Kidman er i samtale om igjen å gjøre en film sammen. Det tidligere ekteparet har ikke jobbet sammen siden The Others i 2001 hvor Tom hadde produsentrolle og Nicole hovedrolle. Siste film de spilte sammen var Kubricks siste film, Eyes Wide Shut.

Det sies at McKenna tar utgangspunkt i boken når hun skal forfatte manuskriptet, og at det nok vil forekomme en del endringer fra filmen fra 1939. Det kan nok tenkes at siden originalfilmen er på nærmere tre timer, vil nok studioet forsøke å få ned tiden noe.

Noen lanseringsdato er fremdeles ikke gitt ut, men det ryktes at innspillingen av filmen vil starte i januar 2012. Det kan derfor se ut til at filmen ikke vil få premiere på norske kinoer før i 2013 tidligst.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse