Annonse

Filminfo og video

Chuck - sesong 3

Chuck - sesong 3

Karakter

5 
Vi avsluttet sesong to på en meget finurlig måte, hvor vi var vitne til at Chuck allikevel ikke ble kvitt ”The Intersect”, men i stedet fikk en oppgradering og fra nå av ikke bare kunne være behjelpelig med å identifisere personer og gjenstander, men nå kan han også sloss. Tredje sesong begynner der den andre avslutter, hvor Chuck banker opp en hel del folk. På grunn av de nye egenskapene bestemmer CIA seg for å gjøre Chuck til en fullblods spion, og han setter i gang med treningen for å bli en god spion. Samtidig fortsetter forholdet mellom Sarah fram, og det hele er ikke like rosenrødt som man skulle håpe på hele tiden.

Chuck er en fantastisk god serie, en meget god serie. Jeg var en stund ganske nervøs for fortsettelsen til Chuck etter sesong to. Ryktene var at tv-studioet ikke ønsket å bruke så veldig mye penger på denne serien og at flere av hovedrollene ville bli kuttet vekk. Men etter å ha sett første episode av tredje sesong fant jeg fort ut at dette ikke var tilfelle. Eneste faste rolle som var borte var Anna Wu (som egentlig ikke er noe tap), og effektene de pøser på allerede i første episode viser at de ikke sparer på noe.

Vi får også oppleve en del mer kjente navn i serien, noe som bruker å være et tegn på at serien gjør det godt i USA. Vi treffer skuespillere som Armand Assante, Angie Harmon, Vinnie Jones,  Fred Willard, Christopher Lloyd i noen roller, samt at Brandon Routh og Kristin Kreuk har flere gjesteopptredener i løpet av sesongen.

Jeg har ingen problemer med å innrømme at Chuck er en av mine favorittserier nå for tiden. For dette er en serie, for meg, som har alt; action, komiske innslag, spennende historier og skuespillere som virkelig leverer flotte prestasjoner. Du kan ikke annet enn å elske Zachary Levi for hans morsomme forsøk på å være helt, eller Yvonne Strahovskis søte smil der hun denger gutter som er to ganger større enn seg. Ja, til og med Adam Baldwins staute Casey er en flott figur. Og med gode biroller så er Chuck-serien en vinner-
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse