Annonse

Filminfo og video

The killer inside me

The killer inside me

Karakter

2 
Vi befinner oss i det i Texas på 50-tallet. Lou Ford er en assisterende sheriff med en personlighet som ikke akkurat egner seg i politiet. Han er psykopat, sadist og drapsmann. Han er en attraktiv mann som ikke har noe som helst problemer på damefronten, annet enn at han har for mange, og dreper dem en etter en. Han begynner å opparbeide en status som seriemorder, og hans alibier er stort sett vanntette. Men en gang må hans flaks også løpe ut, eller?

Filmen er basert på boka med samme navn av Jim Thompson, og har potensiale til å bli ganske bra. Filmer om drapsmenn og seriemordere florerer, fleste av dem er rett og slett drittdårlige. Her har man et forsøk på å gjøre en litt realistisk og kunstnerisk film, men det er rett og slett dørgende kjedelig. Bildebruken og fargene er deprimerende og er nok i utgangspunktet en god ide fra regissøren Michael Winterbottom, men det forsterker bare det kjedelige.

Replikkene er treige og faller treigt. De eneste scenene som er noen lunde interessante men ikke alltid like overbevisende er når han går løs på ofrene sine. Ene sadistiske scenen med Jessica Alba har vakt sterke reaksjoner og har ført til at folk har forlatt kinosalen i protest. Disse scenene er realistiske og krevende på grunn av intimiteten, men har man litt kunnskap om seriemordere og antisosial atferd så er det en del ting som ikke stemmer helt.

Dette var like inspirerende som å sitte å stirre på en vegg med furupanel i 2 timer. Enkelte brukbare skuespillerprestasjoner trekker opp filmen, mens ekstremt dårlig sminke, kjedelig historie og horrible forsøk på texas-
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse