Annonse

Filminfo og video

Clarkson Thriller

Og hva skal egentlig til for å gi en mann som har kjørt nesten alt av biler spenning? Vel svaret er kanskje ikke helt det du hadde forventet deg. Clarkson tester mange forskjellige biler for å finne ut hva det er han blir mest fornøyd med. Gang på gang må han forlate bilen skuffet, for selv om mange biler er raske å kjøre, så er det alltid et eller annet Clarkson ikke er fornøyd med.

Det er ingen tvil om at Clarkson er en god underholder og vet akkurat hvilke knapper han skal trykke på for å holde interessen oppe hos titteren. I motsetning til Supercar Showdown så er dette programmet mye mer tilnærmet Top Gear, og blir dermed mye mer interessant for en som ikke bryr seg så mye om film. Men måten han presenterer bilene og vinklene som blir brukt under filmingen er slik vi kjenner fra Top Gear og det er moro å se på.

Allikevel blir det til tider litt for mye fokus på bare bil, og selv om Thriller var hakket bedre enn Supercar Showdown, så er den ikke i nærheten til Duel. Men er du ute etter bilprogram, så er Clarkson-filmene noe av det bedre du kan få.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse