Annonse

Filminfo og video

Carny

Corny Carny

Karakter

1 
Reliance sin sheriff spilt av Lou Diamond Phillips får det litt mer travelt enn vanlig når tivoliet kommer til byen. Befolkningen er særdeles skeptisk til dette tivoliet, og får sheriffen til å sjekke det ut. Med første øyenkast virker ting ganske greit. Han møter på noen merkelige skapninger og prøver å forholde seg så normalt til dem som mulig. Det er helt til han kommer til et bur som er overdekket.

Med et manus som stinker mer enn hundedritt så er det lite som kan hjelpe skuespillere, selv av Lou Diamond Philips sin karakter, til å gjøre en god jobb. Filmen er originalt laget for tv, noe som syns veldig på kvaliteten. Bildet er flatt og dårlig, gjør seg garantert dårlig på HDTV. Fargene er duse med lite kontraster og lite skarphet. Kjedelig, rett og slett kjedelig. Hva kan man si om spesialeffektene? De er det mest horrible med hele filmen, og da ikke på en god måte.

Dette er rett og slett noe av det dårligste jeg har sett i år, om ikke noen gang. Filmen er drepende kjedelig, uoriginal og med verdens treigeste dialog. Filmer om omreisende tivoli har potensial til å bli veldig spennende, men det er kun hvis de balanserer på en fin linje mellom virkelighet, det mystiske og fantasi. Dette her er bare et eneste stort makkverk som ikke duger som noe annet enn en rådyr ølbrikke. Hadde jeg kunnet gi karakter på minussiden så hadde jeg gjort det, men dessverre har et ternings kast begrensede muligheter akkurat der.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse