Annonse
Schwarzenegger har de siste 8 årene sittet som guvernør i California, men den perioden er over og han har nå begynt å se på muligheten for å komme tilbake til film.

Det er allerede planlagt en femte Terminator-film, hvor Schwarzenegger igjen skal ta på seg rollen som Terminatoren. Det gikk lenge rykter om at de forsøkte å få tilbake den gamle gjengen fra den første filmen, men hverken Linda Hamilton eller Michael Biehn har ytret noe ønske om å være med i denne filmen.

I tillegg har Schwarzenegger begynt produksjonen av en 52 episoders animasjonsserie passende nok kalt "The Governator". Denne nyheten kom ut rundt 1. april, og mange (inkludert undertegnede) trodde dette var en aprilspøk, og turde derfor ikke å publisere den. Men nå viser det seg at det allerede er i gang, og en trailer av serien har også kommet. Her skal Schwarzenegger samarbeide med ringreven Stan Lee, mannen bak megasuksesser som Supermann, Spider-Man, Hulken og mange andre superhelter.

Men den første filmen det ser ut som Schwarzenegger skal spille inn er ikke mindre enn en dramatisk film. Arnold kan ikke sies å ha spilt i en ordentlig dramafilm tidligere, da det for det meste har enten gått i actionfilmer eller komediefilmer, filmer som kanskje ikke krever det meste av skuespillertalent. Men nå for første gang skal vi kanskje for ordentlig se hva slags skuespiller denne store bamsen kan være.

Filmen har fått tittelen Cry Macho og skal regisseres av Brad Furman, som nylig har regissert The Lincoln Lawyer. Filmen tar for seg en hesteoppdretter som opplever at hans kone og barn blir drept. Rollefiguren går til flasken og synker langt ned, før han etter hvert får en jobb hos en rik mann. Her får hesteoppdretteren etter hvert valget mellom å få sparken, eller kidnappe den rike mannens sønn fra ex-konen i Mexico.

Det kan med andre ord fremdeles bli litt actionscener i filmen, helt avhengig av hvilken vinkling produsent Al Ruddy (Oscar-vinnende produsent for filmer som Gudfaren og Million Dollar Baby) og manusforfattere tar. Innspillingen av filmen starter i september, men har fremdeles ikke fått noen offisiell premieredato.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse