Annonse

Filminfo og video

Varg Veum: Svarte Fr

Når søsteren til Veums kjæreste Karin forsvinner, legger den hardbarkede detektiven ut på en reise gjennom Bergens underverden og utsetter samtidig seg selv for livsfare.

Svarte Får er en spennende film, for Varg Veum fans, men også for de som liker lett underholdning, i krimsjangeren.
Nå filmen er regissert av Wallander-regissør Stephan Apelgren får man automatisk forhåpninger om en mørk film, fylt med flere klimakser. Toppene kommer, men er kanskje litt vell forutsigbare. Når det er sagt, skal det også sies at dette ikke på bakgrunn av dette blir en dårlig film. Men heller at den legger seg på en middelmådig bane.

I Varg Veum – Sorte Får, er det ikke spart på budsjettpengene. Men de kunne kanskje vært anvendt litt bedre. Jeg likte filmen, men den gir et lite preg av hastverk og tamhet enkelte steder. Skuespillerne gjør en god jobb, jeg vil da særlig dra fram Trond Espen Seim, som igjen beviser at det er han som er Varg Veum.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse