Annonse
I følge Aftenposten kan det nå se ut til at vi får en filmatisering av bokserien om Morgan Kane, og den første filmen har foreløpig arbeidstittel "Morgan Kane - The Legend Begins". Budsjettet er på 30 millioner dollar.

"–Går alt etter planen starter opptakene i New Mexico senere i år", sier kreativ leder i selskapet, den norske skuespilleren, manusforfatteren og produsenten Ryan Wiik til Aftenposten.

"–Dette blir et storslagent actioneventyr i typiske westernfilmomgivelser. Morgan Kane er jo en figur i samme stil som James Bond. Han er en sammensatt fyr. Rask med seksløperen, og han har bra drag på damene. Dersom vi lykkes med den første filmen vil vi umiddelbart gå i gang med produksjon av to til. Målet er å utvikle dette til en serie med filmer", forklarer Wiik videre.

Det er foreløpig ikke valgt skuespillere til filmen, og på promoteringsplakatene er det Wiik som portretterer Morgan Kane.

"–Det er ikke bare to fyrer som rir inn i en by for å duellere. Kane reiser rundt i historien i Nord-Amerika, og dumper bort i store hendelser, slik som Forrest Gump. Handlingen er kompleks. Dette er drømmemateriale for folk som vil lage film".

Morgan Kane er historier som undertegnedes far har snakket om så lenge jeg kan huske, men selv har jeg aldri desverre plukket opp og lest om westernhelten selv. Det blir spennende å se hvordan filmene blir, og kansje vil serien få en hel ny generasjon med tilhengere i en filmhverdag  hvor det som fyller kinolerrettene domineres av stoslagne eventyr, science fiction og filmer om moderne krig.

Les mer om Morgan Kane:
http://www.morgankane.no
http://no.wikipedia.org/wiki/Morgan_Kane
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse